جدیدترین اخبار فناوری و موبایل
به گزارش نیوزتل، هفت شتابنده به همت دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری گواهینامه های خویش را دریافت نمودند.
به گزارش نیوزتل به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمد جواد صدری مهر، مدیر کل دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری در رویداد اعطای گواهینامه صلاحیت شتابنده سطح یک دانش بنیان طی سخنانی اظهار داشت: پیش تر معاونت علمی با هر شرکتی که برنامه شتاب دهی داشت، قرارداد شتاب دهی امضا می کرد و در نتیجه این امر، ما بیشتر از ۵۰۰ قرارداد شتابدهی در سطح کشور داشتیم اما در سیاست جدید و در دو سال قبل بر آن شدیم تا قراردادهای شتاب دهی را بر مبنای اقدامات گذشته و همینطور تخصصی بودن شتابدهنده ها و نه برنامه های آینده آنها منعقد نماییم. ازاین رو، شتابدهنده هایی که در این جمع حضور دارند، آنهایی هستند که از عملکرد شاخصی برخوردار می باشند.
وی افزود: غیر از حمایت های متعارفی که در شتابدهی صورت می گیرد، ما در معاونت علمی آمادگی تعریف پروژه های ملی با شتاب دهنده های سطح یک را داریم.
گفتنی است بر طبق این گواهینامه، شتابدهنده های سطح یک هر کدام حدود ۵ میلیارد تومان تسهیلات در چارچوب های مختلف دریافت خواهند کرد.
منبع: newstel.ir