توسعه دستگاه تنفس مصنوعی اضطراری توسط پژوهشگران ام آی تی

نیوزتل: با کمبود دستگاه های تنفس مصنوعی در بعضی کشورهای جهان، گروهی از دانشمندان موسسه ام.آی. تی یک دستگاه تنفس مصنوعی اضطراری توسعه داده اند که نه فقط مقرون به صرفه است بلکه با استفاده از وسایل معمولی بیمارستان به راحتی قابل ساخته شدن است.
به گزارش نیوزتل به نقل از ایسنا، طراحی این دستگاه میتواند در این زمان که کمبود دستگاههای تنفس مصنوعی به یک بحران تبدیل گشته است، کمک شایانی بکند.
تیمی از داوطلبان، دانشمندان، پزشکان و دانشمندان کامپیوتر در موسسه ام.آی. تی تیمی به نام “ای- ونت” (E-Vent) را تشکیل دادند و با کمک یکدیگر یک دستگاه تنفس مصنوعی اضطراری که مقرون به صرفه است و به راحتی ایجاد می شود را ایجاد کردند.
کل هزینه برای تولید دستگاه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار است و این تیم در نظر دارد تا طرح خودرا به صورت آنلاین در وب سایت خود به اشتراک بگذارد تا تولید کنندگان و شرکت ها بتوانند با مشاهده دستگاه آنها دستگاههای مشابه آن در مقیاس بیشتر برای بیمارستان های سراسر دنیا تولید کنند. بخش اصلی دستگاه آمبوبگ است که هم اکنون در بیشتر بیمارستان ها وجود دارد.

آمبوبگ، یا بی وی ام (Bag valve mask)، نام یک مخزن هوایی از جنس سیلیکون یا پلاستیک است که در ایجاد فشار مثبت ریوی در شرایط پنوموتوراکس یا در تنفس مصنوعی هنگام سی پی آر استفاده می شود. این وسیله دارای شیر یک طرفه است که موجب پُر شدن خود به خودی کیسه هوا می شود ولی از خالی شدن آن جلوگیری می کند.
معمولاً این آمبوبگ توسط تکنسین های اورژانس یا متخصصان پزشکی نصب میشوند تا بیمار بتوان به راحتی تنفس کند.
پژوهشگران این مطالعه آمبوبگ ها را با اتصال آنها به مکانیزم خودکار تطبیق داند که بطور خودکار هوا را به داخل کیسه پمپ می کنند.
پژوهشگران تاریخ دقیقی درمورد اینکه چه زمانی اطلاعات نمونه اولیه برای همه به اشتراک گذاشته می شود نگفته اند.

منبع: