اخبار فناوری و موبایل
نیوزتل: مشاهده میشود که با ورود نسل جدید تلفنهای همراه، کامپیوترها و فراگیر شدن استفاده از اینترنت در بین مردم، بسیاری از افراد ساعات زیادی را به گذراندن در بین وبسایتها و شبکههای اجتماعی سپری میکنند.
این روزها به دلیل کمبود وقت و هزینههای بالا، آموزش در اولویت اصلی خانوادههای ایرانی قرار ندارد. حتی که اگر نگاهی به هرم نیازمندیهای مازلو بیاندازیم، میبینید که در شرایط سخت اقتصادی یا اجتماعی، آموزش جزو اولین نیازهایی است که قربانی میشود و در گروه آخرین مواردی است که با رفع مشکلات، مجدد در سبد نیازهای انسانی قرار میگیرد.
از طرفی مشاهده میشود که با ورود نسل جدید تلفنهای همراه، کامپیوترها و فراگیر شدن استفاده از اینترنت در بین مردم، بسیاری از افراد از سنین پایین گرفته تا بزرگسالان ساعات زیادی از شبانهروز را به گذراندن در بین وبسایتها مختلف و شبکههای اجتماعی مختلف سپری میکنند. این امر چه در زمان حال و چه در آینده میتواند یک فرصت بزرگ و یک تهدید بزرگ برای بشر باشد.
فرصت از این دید که میتوان از زمان صرف شده افراد در فضای دیجیتال برای آموزش آنان استفاده کرد و تهدید از این بعد که کنترل و نظارت بر کیفیت محتواهای آموزشی منتشر شده در بسترهای آنلاین امری دشوار است.
لذا پیشبینی میشود که در صورت ادامه این روند در طول یک دهه، سونامی از بیسوادی، کمبود مهارت و دانش جامعه را فرا گیرد. این مهارتها میتواند از حوزه کسب و کار تا خانواده، از فناوری اطلاعات تا هنر را در بر بگیرد. لذا عواقب سنگینی برای فرد، جامعه و خانوادهها خواهد داشت. از جمله این نتایج نامطلوب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بنابراین در چنین شرایطی قبل از ایجاد بحران باید به فکر راه چارهای برای نجات وضعیت آموزشی کشور بود؛ حذف محدودیتهای دسترسی به آموزشهای مهارتی با بهرهگیری از بسترهای آنلاین، بهترین ابزار کمکی برای برون رفت از شرایط کنونی به شمار میرود. این محدودیتها به روشهای زیر قابل رفع میباشند:
شاید اولین سؤالی که پس از بررسی این موارد به ذهن خطور کند این باشد که:« مگر میتوان شرایطی را فراهم نمود که تمامی موارد بالا را همزمان با هم محقق کرده و در دسترس همگان قرار گیرد؟»
در پاسخ باید گفت که بله! اپلیکیشن ها این امکان را به راحتی فراهم کردهاند. در سالهای اخیر اپلیکیشن های موبایل توانستهاند، ارائه خدمات را به انسانها بسیار راحتتر از گذشته بکنند تا جاییکه در حال حاضر نقش به سزایی در تأمین خواستهها و نیازهای روزمره افراد داشته و زندگی دیجیتال را بسیار راحت کردهاند.
با در نظر گرفتن تمام این موارد، محصولی به نام اپلیکیشن استاد اپ بر اساس یک دهه تجربه در آکادمی مجازی ایرانیان متولد شد. استاد اپ در اصل اولین سرویس آموزش مجازی ایران با امکان اشتراک ماهیانه است.
استاد اپ چه خدماتی را ارائه میدهد!؟
استاد اپ با کمک مدرسان برجسته، سازمانهای آموزشی و تولیدکنندگان محتوا موفق به راهاندازی خدمتی با کیفیت بالا و هزینه پایین شده است. هزینه پایین اشتراک این اپ به دلیل مدل مخصوصی است که توسط آکادمی مجازی ایرانیان بر پایه کسب و کارهای اشتراکی طراحی شده است. لذا نباید تصور کرد که قیمت کم دسترسی به محتوا در استاداپ به مفهوم کیفیت پایین فرایند آموزشی آن است.
استاد اپ شامل چه آموزشهایی است!؟
شاخههای اصلی آموزشی استاد اپ عبارتند از مدیریت و کسب و کار، فناوری اطلاعات، زبان خارجی، ورزش، هنر و صنایع دستی، موسیقی، روانشناسی و خانواده، علوم پایه و رباتیک، آموزش و تحصیل و آشپزی و شیرینی پزی. البته در هر کدام زیرشاخههایی هم وجود دارند.
از دیگر مزایای این اپلیکیشن است که مشترکان استاد اپ میتوانند پس از طی کردن آموزشها، برای دورههای منتخب خود، از طریق فضای اپ و با استفاده از دکمه «درخواست گواهینامه» برای دریافت پروژههای درسی یا شرکت در آزمون اعلام آمادگی کنند و پس از آن گواهینامه معتبر دریافت نمایند. این گواهینامه ها از سازمانهای معتبری همچون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مؤسسه EBS سوئد و مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه کشور صادر میشود.
ارائه محتوای آموزشی با کیفیت بالا تنها بخشی از اکوسیستم آموزشی در استاد اپ است. زیرساخت این اکوسیستم رو به رشد را ترکیبی از ابزارها، فرایندها و اقدامات تشکیل میدهند که شامل عناصر زیر میباشند.
ترکیبی هوشمندانه از این عناصر، اکوسیستمی کارآمد را در برای استاد اپ ایجاد میکند که به مرور زمان ارتقا خواهند یافت.
این اپلیکیشن با شعار استاد اپ، استاد اول تلاش میکند تا در آیندهای نه چندان دور هر ایرانی قبل از هر آموزشی، ابتدا سری به استاد اپ بزند، سپس گزینههای دیگر را بررسی کند.