اخبار فناوری و موبایل
نیوزتل: دانشمندان چینی با بهره گیری از میکروکپسول های جدید، نوعی واکسن برای مقابله با سرطان طراحی نموده اند.
به گزارش نیوزتل به نقل از ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، ارائه فرمول های کارآمد ساخت واکسن با بهره گیری از مواد تایید شده و طراحی مبتکرانه می تواند روند بالینی ارائه آنرا تسریع کند.
دانشمندان “آکادمی علوم چین” (CAS)، یک واکسن جدید برای هدف قرار دادن تومورهای سرطانی طراحی و ابداع نموده اند که با بهره گیری از میکروکپسول های “اسید پلی لاکتیک” (PLA) ساخته شده و می تواند سیستم ایمنی بدن را به صورت کارآمد فعال کند و به مهار رشد تومور بپردازد.
واکسن های سرطان که سیستم ایمنی را برای رد کردن سلول های سرطانی تحت کنترل درمی آورند، برای درمان تومور بسیار امیدوارکننده هستند.
این گروه پژوهشی در پروژه پیشین خود، واکسن هایی را برای هدف قرار دادن تومورهای سرطانی طراحی و ابداع کردند و کارآیی آنها را در چندین تومور متفاوت همچون لنفوم، ملانوما و سرطان سینه نشان دادند.
پروفسور “ما گوانگویی” (Ma Guanghui)، سرپرست این پژوهش اظهار داشت: ما فرمول جدیدی را بر اساس میکروکپسول سازی عرضه کرده ایم که امکان ابداع واکسن هایی با کارآیی بالا را برای درمان سرطان فراهم می آورد.
پژوهشگران در این پروژه، برای اولین بار میکروکپسول هایی با قابلیت خودترمیمی را به کار گرفته اند که می توانند کارآیی سیستم ایمنی بدن را بالا برند.
خاصیت خودترمیمی، به کارآیی میکروکپسول ها کمک می نماید. میکروکپسول ها بعد از واکسیناسیون، محیط ایمنی مطلوب را به وجود می آورند و توانایی مقابله با سرطان را می افزایند.
پروفسور “وی وی” (Wei Wei)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: این واکسن به خاطر داشتن اثرات سودمند می تواند استفاده از آنتی ژن و امکان نفوذ آنرا بهبود ببخشد و سلول های ارائه دهنده آنتی ژن را فعال کند. به کارگیری انواع گوناگون آنتی ژن در مدلهای متفاوتی از تومورها، به واکنش موثر سلول تی، مهار تومور احتمالی، اثرات ضد متاستاز و پیش گیری از عود کردن تومور بعد از عمل منجر گردید.
بگفته پژوهشگران، نتایج این آزمایش، بسیار موثر بوده اند و ارزش قابل توجهی در ابداع واکسن و ایمنی درمانی سرطان خواهند داشت.
این پژوهش، در مجله “Science Advances” به چاپ رسید.