اخبار فناوری و موبایل
نخستین همایش بین المللی اسلام و فضای مجازی با هدف تولید علم و نظریه پردازی، تضارب اندیشه ها و ارتباط مستمر با جامعه علمی جهان اسلام در آخر سال ۱۴۰۱ انجام می شود.
به گزارش نیوزتل به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، نخستین همایش بین المللی اسلام و فضای مجازی که توسط دفتر مطالعات اسلامی فضای مجازی برگزار می شود، بر آنست که با هدف ایجاد فضایی برای مطرح شدن آخرین پژوهش های اسلامی در زمینه فضای مجازی، زمینه ای برای همفکری، هم افزایی و تعامل نظری اساتید و محققان ایرانی با اندیشمندان غیرایرانی فراهم آورد. این همایش با هدف تولید علم و نظریه پردازی، تضارب اندیشه ها و ارتباط مستمر با جامعه علمی جهان اسلام در آخر سال ۱۴۰۱ برگزار می شود و ارائه پیش نشست های علمی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی به زبان انگلیسی و عربی، همچون برنامه های این همایش است. پژوهشگران این حوزه می توانند مقالات خودرا در این همایش ارائه نمایند و از امتیازات علمی ارائه مقاله با دریافت گواهی کنفرانس برخوردار شوند. این همایش در ۴ محور فقه، فلسفه، سیاست و اخلاق برگزار می گردد و مربوط به موضوعات زیر است. محور ۱. فقه – تکنولوژی های جدید مالی، دارایی های دیجیتال، بلاک چین، رمزارز – هوش مصنوعی – امنیت، کلان داده، حریم خصوصی، جنگ های سایبری – رسانه های اجتماعی و پیامرسان ها – مالکیت و مالیت اشیا مجازی محور ۲. فلسفه – روش شناسی مطالعات اسلامی فضای مجازی – معرفت شناسی و فضای مجازی، هویت، تشخیص و عصر فضای مجازی – تأثیرات متقابل فلسفه و فضای مجازی – آینده پژوهی فضای مجازی اسلامی – الهیات و تکنولوژی، الهیات و هوش مصنوعی محور ۳. سیاست – حکمرانی اسلامی در فضای مجازی – وحدت جوامع اسلامی در فضای مجازی – فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی برای جوامع اسلامی – برنامه های کاربردی اسلامی – استقلال و حاکمیت ملی در فضای مجازی محور ۴. اخلاق – کدهای اخلاقی فضای مجازی – زیست اخلاقی در فضای مجازی، بایسته های اخلاقی حضور در رسانه های اجتماعی، لطمه های اخلاقی فضای مجازی و راهکارهای برون رفت از آن
چالش های اخلاقی خانواده در عصر فضای مجازی، شکاف دیجیتالی بین نسلی – اعتیاد به شبکه های مجازی از نظر اخلاق – چالش های اخلاقی اینترنت اشیا گفتنی ست مقالات فقط به زبان انگلیسی یا عربی پذیرفته می شوند و تمامی مقالات پذیرفته شده این کنفرانس در پایگاه های پژوهشی معتبر نمایه خواهد شد. در طول دوره فراخوان، مقالات ارسالی حداکثر تا سه ماه بررسی و به مقالات پذیرفته شده گواهی اعطا خواهد شد. ارسال مقاله برای پژوهشگران و اخبار تکمیلی فقط بوسیله سایت همایش امکان پذیر است.