اخبار فناوری و موبایل
به گزارش نیوزتل یک مطالعه جدید ارتباط خوردن فلفل تند با میزان پایین تر مبتلا شدن به انواع سرطان و مشکلات قلبی و عروقی را نشان داده است و می گوید مردم با خوردن فلفل های تند می توانند عمر طولانی تری داشته باشند.
به گزارش نیوزتل به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، مطالعه جدیدی که همین هفته در همایش مجازی انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۲۰ عرضه شد، نتیجه گیری شگفت انگیزی داشته است که می گوید خوردن فلفل تند، طول عمر را زیاد می کند.
تحقیقات قبلی نشان داده بود که فلفل های تند می توانند دارای اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و کاهنده قند خون باشند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ که بیشتر از ۱۶ هزار آمریکایی را طی تقریباً ۲۰ سال تحت نظر داشت، نشان داد که کسانی که بیشتر از همه فلفل تند می خورند، احتمال مرگ زودرس در آنها ۱۳ درصد کمتر است.
حالا در این مطالعه جدید، دانشمندان، سلامت و عادات غذایی بیشتر از ۵۷۰ هزار نفر در ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران را بررسی کردند و نتیجه گیری آنها این بود که افرادی که به صورت منظم فلفل تند می خورند، دارای موارد زیر هستند:
کاهش ۲۵ درصدی در مرگ در حالت کلی
کاهش ۲۳ درصدی در مرگ و میر ناشی از مبتلا شدن به سرطان
کاهش ۲۶ درصدی در مرگ و میر حاصل از مشکلات قلبی و عروقی
“بو ژو” نویسنده ارشد این مطالعه که در انستیتوی قلب کلیولند اوهایو متخصص قلب است، به روزنامه انگلیسی ایندیپندنت اظهار داشت: ما متعجب شدیم که دریافتیم مصرف فلفل تند با کاهش کلی خطر مرگ و مرگ و میرهای ناشی از بیماری های قلبی و عروقی و مبتلا شدن به سرطان همراه می باشد.
این مطالعه جدید دقیقا مشخص نکرده که کدام نوع فلفل توسط شرکت کنندگان در این مطالعه خورده شده است، یا اینکه چه مقدار یا در چه بازه های زمانی مصرف شده است و همانند مطالعه سال ۲۰۱۷ و سایر مطالعات قبلی، این مطالعه هم رابطه علت و معلولی را در این مورد نشان نداد، فقط ارتباط بین خوردن فلفل تند و کاهش مرگ و میر را نشان داده است.
بعنوان مثال، در این تحقیق به این سؤال پاسخ داده نشده است که آیا افرادی که فلفل تند می خورند، به صورت کلی سبک زندگی سالم تری دارند یا نه. با این وجود به نظر می آید اگر می خواهیم سلامتی خویش را بهبود بخشیم و طول عمر بیشتری داشته باشیم، باید فلفل تند را در رژیم غذایی خود قرار دهیم.
فلفل تند یا چیلی از خانواده بادنجانیان(Solanaceae) است. این خانواده شامل گیاهان خوراکی مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادنجان، فلفل دلمه ای و فلفل قرمز است. همینطور شامل گیاهانی است که برای تهیه داروهای “اسکوپولامین” برای درمان بیماری های حرکتی، “آتروپین” برای تنظیم ضربان قلب، “نیکوتین” و “هیوسیسیامین” استفاده می شود. “هیوسیسیامین” ماده فعالی در سموم باستانی و برخی داروهای مدرن است.
فلفل های تند، گرمای خویش را از ترکیبی به نام “کپسایسین” می گیرند. تندی فلفل های چیلی با واحدی به نام واحد حرارتی اسکوویل(SHU) اندازه گیری می شود و همه پستانداران هنگام خوردن فلفل تند احساس درد می کنند. با این وجود، پرندگان این حس را در مورد آنها ندارند، به این مفهوم که آنها می توانند بدون اینکه بسوزند، دانه های فلفل های تند را در طبیعت پخش کنند.
منشاء فلفل های چیلی از منطقه “آمریکای میانه”(Mesoamerica) است که از مکزیک مرکزی تا شمال کاستاریکا را شامل می شود. فلفل های چیلی توسط قوم مایا و آزتک از ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد برای طعم دادن به غذا و همینطور درمان بیماری ها استفاده می شده است.
بنابراین، دفعه بعد که سر سفره غذا نشستید، در صورت استفاده از فلفل تند، علاوه بر لذت بردن از غذای خود امکان دارد زندگی خویش را هم نجات دهید.