اخبار فناوری و موبایل
به گزارش نیوزتل عملیات حفاری مریخ توسط کاوشگر ˮاینسایتˮ، به علت برخورد آن با صخره ها دوباره متوقف گردید.
به گزارش نیوزتل به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، شاید حفاری در سطح یک سیاره دیگر، کار بسیار جالبی باشد؛ اما انجام دادن این کار از فاصله دور، کار ساده ای نیست و می تواند چالش های بسیاری را به همراه داشته باشد. دانشمندانی که روی کاوشگر “اینسایت” (InSight) کار می کنند، با چنین مشکلاتی روبه رو هستند، در نتیجه برنامه هایی را برای مقابله با این موانع در نظر دارند.
دانشمندان امیدوارند که عملیات حفاری روی مریخ بتواند به بهبود درک ما از این سیاره کمک نماید. مته اینسایت می تواند با نفوذ به سطح مریخ، میزان رسانایی گرما و موادی که در لایه های زیرین مخفی شده اند را مشخص نماید. این اطلاعات می توانند به درک بیشتر در مورد نحوه شکل گیری سیاره هایی مانند مریخ منجر شوند.
بعد از آغاز عملیات حفاری در اواخر فوریه، مته اینسایت با مشکلاتی روبه رو شد. پژوهشگران دو روز بعد کار حفاری را از سر گرفتند، اما این عملیات باز هم موفقیت آمیز نبود.
ناسا بعد از این اتفاق اعلام نمود که مته اینسایت برای نمونه برداری از خاک مریخ با مشکلاتی رو به رو شده و فرو بردن دوباره آن در عمق خاک مریخ هم موفق آمیز نبوده است؛ در نتیجه سه چهارم این مته همچنان از خاک بیرون است.
داده ها نشان می دهند که مته، کاملاً سالم می باشد و عملکرد درستی دارد. دانشمندان در بررسی های خود احتمال داده اند که کار مته، به خاطر برخورد آن با صخره ها و یا سنگ های زیر سطح مریخ، متوقف شده باشد.
مهندسان ناسا قصد دارند با شبیه سازی فعالیت این مته در آزمایشگاه، به درک بهتری از این مشکل برسند و چاره ای برای آن پیدا کنند.